Zoeken naar honden

 
honden
 
Reizen met uw hond naar Spanje.
Ondanks dat het niet verboden is om in Spanje 1 hond op de achterbank of voorstoel te vervoeren, is het toch sterk aan te raden dat als u met uw honden naar Spanje reist u altijd een hondengordel, bench of hondenrek gebruikt.
Honden en puppies Voeding Verzorging Advies Horta.
Maak je hond gelukkig met een goede verzorging. Honden vragen wel wat verzorging. Wassen van een vuile vacht met speciale hondenshampoo, het bestrijden van vlooien, controleren op teken, tanden verzorgen en poetsen, oren wassen. Een hond die goed verzorgd wordt, is een gelukkige hond.
Honden Gemeente Sint-Katelijne-Waver.
Opruimplicht / Overlast hondenpoep. Opruimplicht / Overlast hondenpoep. Registratie van uw hond / dogID / hondenpaspoort. Toch uw hond verloren? Deel deze pagina. Huis van het kind. Geboorte, overlijden, huwelijk, samenwonen. Land en tuinbouw. Vind uw locatie om te ondernemen.
Honden Dierenwereldkruis.
GEBOORTEDATUM: 20/03/2017 RAS: Mechelaar GESLACHT: TEEF EXTRA INFO: AYLA heeft het niet zo begrepen met vreemde personen, ze moet je eerst goed vertrouwen, en van achter het traliewerk van de kennel kan ze vreemd uit de hoek komen, het is ook. GEBOORTEDATUM: 04/05/2015 RAS: Welsh Corgie GESLACHT: REU gecastreerd EXTRA INFO: CHUBS is een lieve hond, met een zacht karakter. Maar ook al heeft hij een zacht karakter is hij ook wel over beschermend en. GEBOORTEDATUM: 15/01/2020 RAS: CV DUITSE HERDER GESLACHT: REU EXTRA INFO: FIDEL is een hond met een rug zakje, hij is uit Griekenland gehaald, heeft dan eerst in een pleeggezin geleefd om daarna geadopteerd te worden wat een hoop stress heeft. GEBOORTEDATUM: 17/09/2018 RAS: CV MECHELSE HERDER GESLACHT: REU EXTRA INFO: Rex is een hond met een rug zakje, hij leefde met een andere hond samen en gingen geregeld alleen op stap.
Honden ZWIN Natuur Park.
Zijn honden toegelaten in het park? Om de vogels niet op te schrikken en om hygiënische redenen zijn honden niet toegelaten in het Zwin Natuur Park. Blindengeleide honden zijn uiteraard wel toegelaten. Is er een plaats om mijn hond achter te laten?
Honden Dieren Milieu Natuur Omgeving Gemeente Willebroek.
Het is verboden zonder daartoe gerechtigd te zijn op andermans grond te komen, erover te gaan of honden erover te doen lopen, indien des grond is gereedgemaakt of bezaaid, of ten tijde dat die grond is bezet met graan op de halm, met druiven of andere voortbrengsels, die rijp of bijna rijp zijn.
Honden.
Veel gestelde vragen. Peter en Meter. Meet Your Match. Afscheid van een dier. Dieren in het asiel. Helaas, uw browser ondersteunt geen inline frames. Daardoor zal deze optie niet correct werken. vzw Dierenvrienden Sint-Truiden. 3800 Sint-Truiden t: 32 011 69 53 07.
Noodasiel Lommel.
Momenteel zijn volgende honden bij Noodasiel Lommel beschikbaar voor volledige adoptie.: SENIOR HONDEN 8 jaar oud.: Oudere honden moeten steeds langer wachten op een nieuwe thuis. Daarom bieden wij hen aan als kandidaten om plaats te nemen in een gastgezin, mits de correcte afspraken en controles worden nageleefd.
Honden Medpets.be Dé hondenapotheek van België.
Uw hond is echt een onderdeel van het gezin. U wilt dan ook alleen het allerbeste voor uw trouwe viervoeter. Bij Medpets vindt u alles wat u nodig heeft om uw hond de zorg te geven die hij of zij verdient.
Honden op het strand in Zeebrugge: wat mag en wat niet? Stad Brugge.
Steun de Brugse horeca. Steun voor ondernemers: maatregelen en lokale initiatieven. Initiatieven lokale handelaars. Honden op het strand in Zeebrugge: wat mag en wat niet? Honden op het strand in Zeebrugge: wat mag en wat niet? Van 15 maart tot 15 oktober.:
Honden Dierenasiel Unco-Jerry Kempen v.z.w.
Bezoek de Unco-Jerry Facebook pagina. Ons asiel kan pas goed functioneren met gemotiveerde vrijwilligers, daar kunnen we er nog steeds van gebruiken.: Als opvanggezin: opvangen van katjes of honden, hen laten voorzien van alle medische zorgen, het ontvangen van eventuele adoptanten.

Contacteer ons