Resultaten voor opleiding

 
opleiding
 
Opleiding Radboudumc Centrum voor Mindfulness.
De opleiding is onderdeel van het nationaal expertisecentrum en biedt toegang tot een netwerk van professionals dat zich toelegt op het inzetten, evalueren en verder ontwikkelen van mindfulness in de verschillende toepassingsgebieden. Gerenommeerde gastdocenten maken onderdeel uit van de vervolgopleiding.
De ITIP Opleiding ITIP.
Voorafgaand aan al onze opleidingen vindt een intakegesprek plaats waarin, zowel van de kant van de deelnemer als van de kant van het ITIP, gekeken wordt of het volgen van een opleiding een goed idee is. Belangrijk is dat elke vraag gesteld kan worden en er een open contact is.
MBO opleidingen Sociaal werk en Onderwijs.
Opleidingen Sociaal werk en Onderwijs. Niveau 3 vakopleidingen. MBO Maatschappelijke Zorg. MBO Pedagogisch werk. Niveau 4 middenkaderopleidingen. MBO Maatschappelijke Zorg. MBO Pedagogisch Werk. MBO Sociaal werk. Niveau 4 specialistenopleiding. Waarom kies je voor mbo sociaal werk? Zoek je werk waarin je iets kunt betekenen voor mensen, maar wil je niet de verpleging of verzorging in, dan is maatschappelijk werk misschien iets voor jou. Als pedagogisch medewerker, sociaal werker of sociaal-cultureel werker zorg je voor leuke activiteiten voor kinderen, jeugd of bezoekers van een buurthuis. Kom je in een kinderdagverblijf terecht, dan is je taak natuurlijk ook om voor de allerkleinsten te zorgen. Maar je kunt ook kiezen werk met wat oudere kinderen bij de buitenschoolse opvang, voor jonge pubers die op vrijdagavond naar de kinderdisco komen of juist voor het organiseren van een dagje uit met bewoners van een bejaardentehuis. Kies je voor een opleiding tot medewerker maatschappelijke zorg of sociaal-maatschappelijk dienstverlener, dan krijg je te maken met mensen die in de problemen zijn geraakt.
Bacheloropleidingen Universiteit van Amsterdam. icon-LinkedIn. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-small-down. icon-arrow-small. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-bullhorn. icon-calendar-source. icon-calendar. icon-checkmark.
In de bachelor Spaanse en Latijns-Amerikaanse studies bestudeer je de Spaanse taal en verdiep je je in de geschiedenis en cultuur van Spanje en Latijns-Amerika. Voertaal Nederlands, Taal van de opleiding. Studievorm Voltijd, Deeltijd. Sla deze opleiding op in je favorieten. Tandheelkunde studeren aan de UvA.
FlexibelStuderen doe je bij NTI Erkende opleidingen.
Ben je benieuwd hoe hoog jouw IQ is? Welke studie of beroep het beste bij jou past? Doe dan één van de onderstaande tests.: De IQ en Intelligentietest Beroepskeuzetest Alle online tests. MBO ICT niveau 2. Omgaan met stress. Haal het beste uit jezelf met een erkende thuisstudie. Als uitvinder van FlexibelStuderen heeft NTI altijd wel een opleiding die in jouw leven past. Wat voor type student je ook bent, een thuisstudie van NTI volg je op jouw moment en jouw manier. Online studeren met echte vakliteratuur en voor erkende diplomas: volg een waardevolle opleiding die jou verder helpt. Dus ben je toe aan een carrièreswitch, of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Maak werk van je toekomst en start met FlexibelStuderen! Een opleiding die echt bij jou past. Erkende en waardevolle diploma's.' Ruim 850 opleidingen: van korte cursus tot masteropleiding. Onze mensen staan voor je klaar om je vrijblijvend te helpen. Top 5 opleidingen. HBO Toegepaste Psychologie. HBO Voeding en diëtetiek. Spaans voor beginners. Vraag nu subsidie aan voor je opleiding via de Lerarenbeurs. MBO studenten volgen speciale vaccinatietraining.
Puzzelwoordenboek Opleiding.
Opleiding in een vak 1. Opleiding in onderwatersport 1. Opleiding tot aanklager 1. Opleiding tot een ander vak 1. Opleiding tot geestelijke 2. Opleiding van dienstplichtig kade. Opleiding van geestelijken 1. Opleiding voor het kleinbedrijf 1. Opleiding voor hotelpersoneel 1.
Meer dan 130 MBO-Opleidingen Friesland College.
Hout, Meubel Interieur. MBO Life Sciences. Podiumkunsten, Productie Events. Pedagogisch werk Onderwijs. Toerisme, Wellness Recreatie. Zakelijke dienstverlening Communicatie. Zorg, Service Welzijn. Advies krijgen over de juiste opleiding. Scholen en Ondersteuning. Raad van Toezicht en College van Bestuur. Ben je bezig een opleiding te kiezen?
Kies een opleiding Scholieren Fontys.
Opleidingen, cursussen en trainingen. Stages en afstudeeropdrachten. High Tech Systems Materials. Lectoraten Creative Economy. Lectoraten Learning Society. Lectoraten Smart Society. High Tech Systems and Materials HTSM. Over Fontys Over Fontys. Wie zijn wij. Nieuws en pers. Werken bij Fontys. Waarom bij Fontys? Ben jij onze nieuwe docent?
Home NCOI Opleidingen en Trainingen.
De grootste opleider van werkend Nederland. Ieder jaar leiden we. Kies uit meer dan. verschillende opleidingen en trainingen. Volg les bij een van onze. Vraag de studiegids aan. Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan. Vraag de studiegids aan. Your browser doesn't' support JavaScript. Please enable JavaScript in your browser settings to continue. Opleidingsadvies op maat? Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 1000: en 1600. 035 6 400 411. 06 10 453 804. Of meld je aan voor het Inloopspreekuur voor HBO Bachelor en Masteropleidingen. Een opleiding heeft zoveel meerwaarde, je voelt echt dat je groeit. Bernadette Odijk student NCOI Opleidingen.
Opleidingen aanbod CHE.
Zet je creatieve ontwikkeling op het juiste spoor Als een stem van binnen zegt je kunt niet schilderen schilder dan, en de stem zal tot zwijgen gebracht worden. Vincent van Gogh. Een product ontwikkelen en in de markt zetten. Teams aansturen en ontwikkelen. Zie jij het jezelf al doen? Kies dan voor de opleiding. Slim inspelen op nieuwe maatschappelijke ontwikkelingen en marktomstandigheden. Je bedrijf of organisatie elke dag weer een beetje verbeteren. Dát is wat je leert in. Dat is veel meer dan op tijd de salarissen uitbetalen. Binnen jouw bedrijf of organisatie begeleid je bij of adviseer je over het welzijn van medewerkers. Je draagt bij aan de. Beroepsregistratie Jeugd en Gezinsprofessional scholing SKJ-registratie. Hoe kan jij nog betere zorg leveren in crisissituaties, in gezinnen waar sprake is van multiproblematiek of bij sterk wisselende cliëntsituaties? Dat leer je in deze opleiding. Het is de kortste post. Huidige pagina 1.
Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Online Open Avond 9 juni. Wij doen onderzoek naar. Bekijk de projecten. Maak kennis met onze lectoren. Wie zijn wij. Neem contact met ons op. Werken bij Inholland. Bekijk onze vacatures. Hier vind je alle opleidingen die door Hogeschool Inholland worden aangeboden.

Contacteer ons