Meer resultaten voor nagel

 
nagel
 
Herome Nagelverzorging producten voor gezonde nagels.
De verstevigende nagellakken van Herome helpen niet alleen scheurtjes voorkomen, maar geven de nagel ook een prachtige kleur zoals zalmroze, parelmoer en glitter. Of kies een lak die de roze kleur van de nagel accentueert en de nagelrand witter maakt.
STEF neemt activiteiten van Nagel in België over Transportmedia.
In beide landen worden wederzijdse distributieovereenkomsten tussen STEF en Nagel gesloten. Nagel zal het distributienetwerk van STEF gebruiken in Italië en België en STEF zal haar klanten een betere dekking aanbieden in Duitsland en in Oost en Noord-Europa. Het tweede deel van deze overeenkomst, dat specifiek betrekking heeft op Nederland, zal later dit jaar worden afgerond.
Synoniemen van nagel; ander woord voor nagel synoniemen.net.
s, en, hoorn aan vinger en teen; spijker; houten pin. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord.: bout, deutel, nagel, pen, plug, punaise, spie, stift pen zn.: deuvel, nagel, pin, spie, stift spijker zn.:
nagel Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: nagel DE nagel ES nagel FR. Vertalingen nagel NLEN. 1 hard deel aan de bovenkant van je vingers en tenen nail.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: nagel. n a gel de; m; meervoud: nagels, nagelen 1 hoornachtige bedekking op het voorste deel van een vinger of teen 2 spijker 3 kruidnagel n a gelen nagelde, heeft genageld 1 vastslaan met een nagel; spijkeren.
Nagelziekten AZ Maria Middelares.
Ze kunnen het gevolg zijn van een voorafgaand trauma of van verminderde bloedtoevoer naar de nagels bv. bij aderverkalking in de benen, roken. De behandeling bestaat uit het afvlakken en zacht houden van de nagels, maar volledige genezing is vaak niet mogelijk.
Standaard nagel pgb-Europe.
Nagels platte kop DIN 1151 113. Nagels ronde kop DIN 1152 56. Getorste nagels 10. Schalienagels EBK 21. Stormnagels ronde kop 5. Duplex nagels 5. Electrieker nagels BK 1. Schalienagels BK 12. Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.:
Ik kan geen schoenen meer aan vanwege mijn ingegroeide nagel Expert Movement Sport Podotherapie.
Bij een wig excisie wordt de huid aan de zijkant van de nagel ingesneden onder verdoving, zodat de zijkant van de nagel zichtbaar wordt en er een reepje van de nagel verwijderd kan worden. De cellen van waaruit de nagel groeit worden meestal met een middel aangestipt, waardoor die cellen dan geen nieuwe nagel meer kunnen vormen.
Ontdek hier enkele bijzondere nagelvormen Wellness Academie.
Je zult altijd gelnagels moeten laten zetten. De tip is namelijk heel smal en de stiletto nagel heeft een c-curve die onmogelijk is voor een natuurlijke nagel. Als variant op de stiletto nagel is er ook nog de mountain peak nagel, die iets korter is dan de stiletto nagel en daardoor iets steviger is.
Sla de nagel op de kop! Ontdek alle nagels in onze webshop Dhz-proshop.
Nagel met platte kop 1.2x20 blank staal. Voeg toe aan vergelijking Zet op verlanglijst 0 0. Nagel met platte kop 1.5x25 blank staal. Voeg toe aan vergelijking Zet op verlanglijst 1 1. Nagel met platte kop 1.5x30 blank staal. Voeg toe aan vergelijking Zet op verlanglijst 0 0.
GAMMA Nagels spijkers kopen?
De stalen GAMMA-nagel van 2.0x30mm, verpakt per 100 stuks, is een geharde stalen nagel. Doordat de nagel gehard is, breekt deze minder snel dan een gewone nagel of spijker. De stalen GAMMA-nagel van 2.0x30mm, verpakt per 100 stuks, is een geharde stalen nagel.

Contacteer ons