Resultaten voor amsterdam

 
amsterdam
 
Museum Amsterdam noord Amsterdam Noord.
Zamenhofstraat 28A, 1022 AD Amsterdam. Museum Amsterdam Noord staat op de hoek van de Zamenhofstraat en de Meeuwenlaan in Amsterdam Noord. Het museum is sinds april 2009 gevestigd in het in 1919 gebouwde badhuis van Vogeldorp. 2020 All rights reserved.
Amsterdam Het Parool.
Met Maison van den Hoogen verdwijnt weer een iconische winkel. Duizend kilo illegaal vuurwerk ingenomen, vier aanhoudingen. Zelfsturende boot mag proefdraaien rondom Marineterrein. Amsterdam biedt economisch daklozen tijdelijk onderdak. Dankzij deze fabriek wordt volgend jaar vloeibaar bio-aardgas geproduceerd in Amsterdam.
Openbare Bibliotheek Amsterdam.
Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod. Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu. Zet voorlezen aan. Speciale collecties OBA. Leestips van de OBA. Huis van alle Talen. Hoe leen je e-books en luisterboeken. Informatie voor educatieve instellingen. Allerkleinsten 0-6 jaar. Jeugd 6-12 jaar. Jongeren 12 jaar en ouder. Openbare Bibliotheek Amsterdam. lees meer over de tijdelijke sluiting van de OBA. Lekker thuis lenen, lezen en meer. bekijk het online aanbod van de OBA. vraag het geschenk direct online aan. Week van de Mediawijsheid. Vrijdag 6 t/m vrijdag 13 november. lees meer over mediawijsheid en de OBA. We hebben het nieuws gehoord dat er voor de komende twee weken een uitzondering wordt gemaakt op de sluiting van bibliotheken. We zijn in gesprek met de branchevereniging VOB. Houd de website in de gaten voor meer informatie. Sluiting 5 t/m 18 november. lees meer over de tijdelijke sluiting van alle OBA-vestigingen. bekijk het online aanbod van de OBA voor jong en oud.
Foam: Foam: All All about about photography photography Foam Foam Fotografiemuseum Fotografiemuseum Amsterdam. Amsterdam.
Foam is all about photography. We zijn een internationaal opererende organisatie op het gebied van fotografie in Amsterdam. Leer ons kennen Foam Nieuwsbrief Leer ons kennen Foam Nieuwsbrief. Steun van particulieren en bedrijven is van essentieel belang voor de ontwikkeling van activiteiten binnen en buiten Foam.
Politie tast in duister over dood 34-jarige vrouw in Amsterdam Binnenland Telegraaf.nl.
AMSTERDAM De politie tast nog in het duister over hoe de 34-jarige vrouw, die donderdagavond op straat werd gevonden in Amsterdam, om het leven is gekomen. Het onderzoeksteam heeft nog geen idee wat er exact gebeurd is. We houden rekening met alle scenarios.
Universiteit van Amsterdam Universiteit van Amsterdam. icon-LinkedIn. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-small-down. icon-arrow-small. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-calendar-source. icon-calendar. icon-checkmark. icon-cl
Een vak volgen als open UvA-college? Een lerarenopleiding doen, bijvoorbeeld via zij-instroom? Bekijk al ons overig onderwijs. Updates FAQ coronavirus. Ga naar laatste updates en veelgestelde vragen voor UvA studenten en medewerkers over het coronavirus. Lees de updates en FAQ's.' Richtlijnen voor de campus. Vanwege richtlijnen van de overheid is het onderwijs aan de UvA momenteel een combinatie van online en fysiek onderwijs. Activiteiten en lessen op de campus zijn beperkt en zo ingericht dat we 15, meter uit elkaar kunnen blijven. Lees meer over de richtlijnen. Investeer in dove kinderen, en hun ouders. 17 nov 2020. Op 13 oktober is de Nederlandse Gebarentaal NGT erkend als officiƫle taal, een historisch moment voor de dovengemeenschap. Maar er moet nog heel veel gebeuren om dove mensen echt mee te kunnen laten doen in de. Nederlandse Gebarentaal is erkend als officiƫle taal. Scholieren leren programmeren voor de quantumcomputer. 17 nov 2020. In een tweetalige cursus kunnen middelbare scholieren leren programmeren voor kwantumcomputers. Twee onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam gebruiken het initiatief om scholieren te introduceren in het soort.
Muziekgebouw.
De week van. Oude muziek / 9 15 nov. Stel je vraag aan. Muziekgebouw en corona. Actuele stand van zaken. zo 22 nov 2020 1300: 1430.: Voor kinderen 7 met volwassenen. zo 22 nov 2020 1300: 1400.: Wat is het geheim van de Turkse ud?
AT5. Zoek. Facebook. Twitter. Youtube.
Conservatorium van Amsterdam CvA AHK.
Conservatorium van Amsterdam maakt deel uit van de. Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Aanmelding en toelating. Na en bijscholing. Studeren aan het CvA. Aanmelding en toelating. Colofon / Disclaimer. 1011 DL Amsterdam. tel: 020 5277550. Conservatorium van Amsterdam maakt deel uit van de.
Home ROC van Amsterdam.
Benoeming nieuw lid Raad van Bestuur voor ROC van Amsterdam Flevoland. Forse investeringen in mbo-luchtvaartonderwijs op Schiphol en Lelystad Airport. ROC van Amsterdam. 1079 PC Amsterdam. Meer over het Informatiecentrum. Wij zijn altijd op zoek naar goede medewerkers voor onze locaties.
Schiphol Je reis begint goed vanaf onze luchthaven.
De Nederlandse overheid adviseert dringend dat je 10 dagen in quarantaine gaat als je terugreist uit een land met een rood of oranje reisadvies. Wat is een hoog-risico gebied? Welke maatregelen kan ik verwachten? Er zijn minder reizigers en we houden afstand van elkaar. Maar door afstand te houden kan het juist wat drukker voelen. Hoe kunnen we elkaar toch genoeg ruimte geven? Wat wij doen om je te helpen. Heb je extra hulp nodig? Lees alles over assistentie. Te doen op Schiphol. Bagageregels en checks. Parkeren op Schiphol. Affiliate programma Parking.

Contacteer ons